Stage bij Kentalis

Als stagiair werken bij Kentalis is uitdagend en bijzonder. Je werkt met mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis hebben. Al dan niet met een nevenbeperking. Er zijn regelmatig stageplaatsen.

Dit maakt stage lopen bij Kentalis bijzonder:

  • Je werkt met een bijzondere doelgroep.
  • Je draagt bij aan het levensgeluk van leerlingen of cliënten.
  • Je leert van ervaren en vakkundige collega’s.
  • Je leert meer over de Nederlandse Gebarentaal of andere communicatievormen.
  • Vaak is het mogelijk om cursussen te volgen. Dit hangt af van je opleiding en stageplek.

Vakkundige professional

Kentalis is een erkend leerbedrijf. Onder begeleiding van een ervaren en getrainde werkbegeleider neem je, aan de hand van je stageplan, steeds meer taken en verantwoordelijkheden op je. Zo ontwikkel je je tot een vakkundige onderwijs- of zorgprofessional.

Wil je een stageplaats om (klinische) praktijkervaring op te doen? Lees meer over onze stageplaatsen binnen de zorg. Wil je stage lopen binnen het onderwijs? Neem contact op met een van onze scholen. Houd onze vacatures in de gaten voor stageplekken bij ondersteunende afdelingen.

Wetenschappelijke onderzoeksstage

Soms begeleiden we studenten tijdens een wetenschappelijke onderzoeksstage. Of dit mogelijk is, hangt af van onze lopende onderzoeken en je opleidingsrichting. Volg je een universitaire opleiding in de richting van taal- of gedragswetenschappen, stuur dan je aanvraag en cv naar Freke Bonder (programmaleider TOS). Deze aanvragen gaan alleen over wetenschappelijke onderzoeksstage's.