Train-de-trainer: onze cursus bij jou in huis

Wij vinden het belangrijk dat onze kennisproducten hun weg vinden naar professionals, leerlingen en cliënten en hun omgeving. Om dit laagdrempelig en voor iedereen bereikbaar te maken bieden we diverse train-de-trainer modules aan.

Train-de-trainer cursussen

Als getrainde docent krijg je toegang tot het meest recente lesmateriaal. Kentalis zorgt voor een soepele toegang tot de leeromgeving voor jou en je cursisten. Bekijk ons aanbod van train-de-trainer modules.

Train-de-trainer aanbod

Kentalis biedt de volgende train-de-trainer modules aan. In de flyer staat per train-de-trainer informatie over de voorwaarden voor deelname, studiebelasting, uitvoeringsvoorschriften en de vereisten voor licentieverlenging.

Docentlicentie

Na het volgen van de train-de-trainer ontvang je als docent een licentie voor de cursus die hoort bij de gevolgde module. Een licentie geeft je de bevoegdheid om de cursus te verzorgen gedurende een vastgestelde periode. Je licentie wordt verlengd als je voldoet aan de gestelde eisen. Meer informatie over de gestelde eisen vind je in de flyers.