Doofblind & werk

Veel mensen die niet goed horen en zien, hebben een baan die voldoening geeft. Met de juiste ondersteuning is er vaak veel mogelijk. Kentalis Werkpad begeleidt doofblinde mensen naar werk en op het werk. Ook hebben we verschillende locaties voor zinvolle dagbesteding.

Begeleiding op het werk

Begeleiding op het werk kan de communicatie tussen jou en je collega’s verbeteren en je werkplezier verhogen. Een van onze jobcoaches staat je bijvoorbeeld bij tijdens belangrijke gesprekken en geeft advies over aanpassingen en hulpmiddelen.

Dagbesteding voor volwassenen met doofblindheid

Anderen ontmoeten, doen wat je leuk vindt en meedoen aan de maatschappij is voor iedereen belangrijk. Daarom heeft Kentalis ook dagbestedingslocaties in Sint-Michielsgestel en Utrecht voor volwassenen met doofblindheid. Door het trainen van de tast en de inzet van creativiteit behouden mensen met doofblindheid zo hun vaardigheden. Er is veel mogelijk: van schilderen tot dieren verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je vragen op het gebied van werk? Neem contact op met Kentalis Werkpad. Vaak is het mogelijk dat een werkgever, gemeente of het UWV de kosten op zich neemt.