Als je autisme hebt

Autisme is een breed begrip met verschillende vormen. Wat jouw specifieke vorm ook is, het kan zijn dat het contact met collega's op het werk soms lastig is. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij onverwachte veranderingen of als een collega een afspraak anders interpreteert dan jij.

Vanuit Kentalis Werkpad kijken we samen met jou naar wat je nodig hebt om structuur en overzicht te behouden op de werkvloer. Heb je behoefte aan helder en routinematig werk? Of zijn duidelijke afspraken voor jou belangrijk? Voel je je prettig met mensen om je heen, of werk je liever in een rustige omgeving? Passen de taken nog goed bij jou?

Duurzame inzetbaarheid

Kortom, Werkpad heeft de kennis en creativiteit om samen met jou op zoek te gaan naar passende, individuele oplossingen, zodat je duurzaam inzetbaar bent en blijft voor werk. Jouw capaciteiten en ambities staan daarbij centraal.

Meer weten? Kijk op Hulp bij solliciteren en Op de werkplek wat wij voor jou kunnen betekenen. Als je meer informatie wilt of jouw situatie met ons wil bespreken, neem dan contact met ons op via: 073-55 88 396 of info@werkpad.nl.