Als je een taalontwikkelingsstoornis hebt

Als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt, kun je in de communicatie met collega’s tegen onbegrip aanlopen. Wat je wil zeggen komt niet altijd goed over en het kan lastig zijn om anderen te begrijpen. Samen met jou kan Kentalis Werkpad ontdekken waar je precies tegenaan loopt en hoe je dit het beste kunt oplossen.

Taalproblemen kunnen verschillende vormen hebben, dus is het belangrijk dat we van jou horen wat wel en niet werkt, wat al goed gaat en wat verbeterd kan worden. Op die manier passen we de communicatie aan, zodat het zo min mogelijk problemen voor jou oplevert.

Duurzame inzetbaarheid

Kortom: Kentalis Werkpad heeft de kennis en creativiteit om samen op zoek te gaan naar passende, individuele oplossingen, zodat je duurzaam inzetbaar bent en blijft voor werk. Jouw capaciteiten en ambities zijn daarbij het uitgangspunt.

Meer weten? Kijk op Hulp bij solliciteren en Op de werkplek wat wij voor jou kunnen betekenen. Als je meer informatie wilt of jouw situatie met ons wil bespreken, neem dan contact met ons op via: 073-55 88 396 of info@werkpad.nl.