Als je doofblind bent

Kentalis Werkpad begeleidt doofblinde mensen naar werk en op het werk. Voor iemand die doofblind is kan de wereld klein zijn. De medewerker van Kentalis Werkpad kan je helpen om deze wereld te vergroten. Met de juiste ondersteuning is er vaak veel mogelijk.

Ondersteuning op de werkvloer

Begeleiding op het werk kan de communicatie tussen jou en je collega’s verbeteren en je werkplezier verhogen. Onze jobcoaches staan je bijvoorbeeld bij tijdens belangrijke gesprekken en geven advies over aanpassingen en hulpmiddelen. Ook kijken zij naar je werkplek en adviseren jou over: hoe kom je er, waar is je werkplek in de ruimte gesitueerd óf kan er nog iets aan het licht of geluid gedaan worden? Samen zoeken wij met jou naar de meest optimale werkzaamheden en werkplek.

Duurzame inzetbaarheid

Kentalis Werkpad helpt jou met het creëren van een werkplek waar je prima tot je recht komt, zodat je duurzaam inzetbaar blijft.

Meer weten? Kijk op Hulp bij solliciteren en Op de werkplek wat wij voor jou kunnen betekenen. Als je meer informatie wilt of jouw situatie met ons wil bespreken, neem dan contact met ons op via: 073-55 88 396 of info@werkpad.nl.