Als je tinnitus hebt

Als je tinnitus hebt, kan dit van invloed zijn op jouw werkzaamheden. Tinnitus - in welke vorm dan ook - heeft een negatieve invloed op jouw energiehuishouding. Bijvoorbeeld bij stress of spanningen die je op het werk kunt ervaren. Werkpad Kentalis kan met jou kijken hoe je werkplek is ingericht, welke aanpassingen er al gedaan zijn en tips en adviezen geven over wat er nog meer aangepast zou kunnen worden.

Ondersteuning op de werkvloer

Denk naast werkplekaanpassingen bijvoorbeeld aan hoorhulpmiddelen (maskeerders) of onderzoek van de ruimte waar je werkt. Ook kan Kentalis Werkpad uitleg geven aan collega’s over wat het betekent om last van tinnitus te hebben. Door uitleg wordt meer begrip gekweekt bij collega’s: bijvoorbeeld als je een keer een extra pauze neemt of dat je apart gaat zitten bij de lunch. Begrip van je collega’s kan een positieve invloed hebben op stresssituaties en dat zorgt ervoor dat jij beter kan functioneren.

Duurzame inzetbaarheid

Kortom, Kentalis Werkpad heeft de kennis en creativiteit om samen op zoek te gaan naar passende, individuele oplossingen, zodat je duurzaam inzetbaar blijft. Jouw capaciteiten en ambities vormen daarbij het uitgangspunt.

Meer weten? Kijk op Hulp bij solliciteren en Op de werkplek wat wij voor jou kunnen betekenen. Als je meer informatie wilt of jouw situatie met ons wil bespreken, neem dan contact met ons op via: 073-55 88 396 of info@werkpad.nl.