Als je slechthorend of doof bent

Als je slechthorend of doof bent, kun je communicatieproblemen ervaren met collega's. Samen met jou bekijkt Kentalis Werkpad welke luistersituaties voor jou het moeilijkst zijn. Vind je vooral vergaderingen lastig? Of merk je dat luisteren op je werkplek veel inspanning vraagt? Door samen de situaties te bespreken, kunnen we verschillende mogelijke oplossingen bedenken.

Aanpassingen op de werkplek

Denk aan extra hoorhulpmiddelen, solo-apparatuur en andere draadloze accessoires. Deze middelen bieden vaak goede ondersteuning. Het is ook nuttig om met je collega's te bespreken wat de beste manier is om met elkaar te communiceren. Als je er toch nog niet helemaal uitkomt, zijn er vaak andere mogelijkheden, zoals een wijziging in taken, functie of uren. Ook daarbij kan Kentalis Werkpad je ondersteunen.

Duurzame inzetbaarheid

Kortom, Kentalis Werkpad heeft de kennis en creativiteit om samen met jou op zoek te gaan naar passende, individuele oplossingen, zodat je duurzaam inzetbaar bent en blijft voor werk. Jouw capaciteiten en ambities staan daarbij centraal.

Meer weten? Kijk op Hulp bij solliciteren en Op de werkplek wat wij voor jou kunnen betekenen. Als je meer informatie wilt of jouw situatie met ons wil bespreken, neem dan contact met ons op via: 073-55 88 396 of info@werkpad.nl.