Blog: Nicole werkt bij Kentalis Weerklank

CMB & behandeling

"Toen ik ruim twee jaar geleden voor de tweede keer aan het werk ging bij Kentalis Weerklank in Amsterdam voelde dat als een droom die uitkwam!" vertelt Nicole. Lees haar verhaal!

"Weerklank biedt samen met andere woonlocaties van Kentalis zorg aan een aantal van de meest kwetsbare mensen uit de samenleving; kinderen en volwassenen die vanwege hun complexe problematiek als gevolg van communicatief meervoudige beperkingen (CMB) aangwezen zijn op 24-uurszorg om een goed bestaan te realiseren. Niemand van ons past in een hokje, maar cliënten van Weerklank nog het minst van allemaal. Ze dagen je uit om voortdurend out-of-the-box te denken, en dat onder andere maakt Weerklank een unieke werkplek. Want samen met ouders zorgen voor kwaliteit van leven voor onze cliënten vraagt om teamspirit en het vermogen om groei te zien in ogenschijnlijk kleine dingen. Het behoeft geen uitleg dat dat laatste ook in je persoonlijk leven een verrijking is.

Het is niet altijd rozengeur en maneschijn in het contact met cliënten. Het is soms stoelen gooien en jezelf of een ander openkrabben. Des te groter de drive bij medewerkers om gedrag anders te begrijpen. En wat dat betreft is de gedrevenheid van de teams en de betrokkenheid bij de cliënten ongeëvenaard groot. Dat maakt werken bij Weerklank leuk. Zeker nu we onze expertise wonen bij Kentalis harmoniseren en vernieuwen waar nodig.

Er is veel te doen. En daar hebben we nog medewerkers voor nodig. Want laten we duidelijk zijn -): het is de bedoeling dat dit stukje Weerklank gedreven medewerkers vindt!"

Wil jij werken bij Kentalis Weerklank? Bekijk de vacatures.